GasztrOperett
Kultúra és Gasztronómia Érzéki Találkozása -
- Három Felvonásban - Háromfogásos Vacsorával - Törley Pezsgőbemutatóval
Fellépő művészek:
Domoszlai Sándor operetténekes - Budapest
Szeredy Kristina operaénekes - Budapest
Szélpál Szilveszter operaénekes - Szeged
Szilágyi Éva operaénekes - Budapest
Kísér: a nemzetközi hírű Ifj. Déki Lakatos Sándor és Zenekara
Konferál: Barna László, Magyarország egyik legkedveltebb Ceremóniamestere
Számok bűvöletében...
4 operaénekes, 1 kiemelkedően rangos együttes, 5 kiváló muzsikus, 1 országos hírű ceremóniamester, 12 halhatatlan operett szerző, a 28 legnépszerűbb operett sláger, 1 csodálatos makói eklektikus épület,1 chef, 3 fogásos vacsora gasztronómiai érzékiséggel fűszerezve, sok-sok mosolygós felszolgáló és 4 óra önfeledt GasztrOperett Produkció.
GasztrOperett - Korona Vacsora
Marica grófnő Ételsor
Előétel: marinírozott Lazacfilé salátaágyon
Főétel: tésztában sült Fogas-filé citromfű-mártással, kapros hordóburgonyával, sáfrányos rizzsel
Desszert: Körte Szép Heléna - módra
Mágnás Miska Ételsor
Előétel: Libamáj-zserbó tokaji mártással, bazsalikomos madársalátával
Főétel: Grillezett Jércemell-filé zöld spárgával és rikottával töltve, kéksajt mártással, jázmin rizzsel
Desszert: Körte Szép Heléna - módra
Az ételsorokat összeállította és a rendezvényen bemutatja: Faragó Sándor chef, a makói Korona Étterem mesterszakácsa
A vendégváró pezsgő, a csodás, ízletesen összeválogatott étkek, a Korona Étterem kifinomult vendéglátása, a színvonalas GasztrOperett Produkció együttesen igazi különleges „kulturális attrakció", melyre tisztelettel és szeretettel várjuk Önt és kedves Barátait!
Legyen a vendégünk - gazdagodjék egy felejthetetlen élménnyel!
Libamáj zserbó tokaji mártással bazsalikomos madársalátával
(2012-09-18)