Fröccs Grillezett zöldségek mellé a fehérborból különösen az Olaszrizlingből készített fröccsöt,grillezett húsok mellé pedig a rosé fröccsöt javasoljuk. A frissítő és egyébként egészséges fröccs kultusza napjainkban ismét újjáéledt. A „bor plusz szóda a baráti csevejek, a bulik és az otthoni kikapcsolódás divatos kísérője lett. Ha igazi fröccsöt szeretnél, akkor a minőségi, jó borhoz adj szódát, ne pedig ásványvizet. Bakteranyós( 2,5dl bor + 2,5 dl szóda ) Kisfröccs( 1dl bor + 1 dl szóda ) „ József Attila szerint egy füttyre meg lehetett inni „ Maflás( 5dl bor + 5 dl szóda ) Házmester( 2dl bor + 3 dl szóda ) Alpolgármester( 4dl bor + 6 dl szóda ) Hosszúlépés( 1dl bor + 2 dl szóda ) Lakófröccs( 1dl bor + 4 dl szóda ) Távolugrás( 1dl bor + 9 dl szóda ) Magyar-angol( 6dl bor + 3 dl szóda )
6900 Makó, széchenyi tér 10.Tel.: + 36 62 211 082, + 36 70 296 5286E-mail: info@vivin.hu Facebook: www.facebook.com/koronaetterem